Objectieve beoordeling

Het vakkundig taxeren van een woning vergt een gedegen en actuele kennis van de lokale vastgoedmarkt.

Taxatie bijzonder beheer

Wanneer een onroerend goed eigenaar langere tijd geen rente of aflossing betaalt over leningen, dan belandt het kredietdossier bij de afdeling bijzonder beheer van de betreffende bank. Voordat een bank eventueel tot executie van de woning overgaat, wil deze exact weten wat de waarde is van het onderpand van de lening.

Vanaf 1 januari 2011 is het verplicht voor NHG zaken om ook taxaties in het kader van Bijzonder Beheer te laten valideren.

Indien het object verhuurd is (legaal en met toestemming van de geldverstrekker) zal, ter bepaling van de marktwaarde, het laagste bedrag van de werkelijk huur en de maximale huur worden gehanteerd bij de rendementsberekening.

Gecertificeerd

Alle Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs voldoen aan de toegangseisen die zijn opgesteld voor deelname aan het NWWI en de overige validatie instituten. Onder meer middels certificering door VastgoedCert en het lidmaatschap bij een branche-vereniging voor taxateurs.

Lokale taxateurs

Alle taxaties worden uitgevoerd door lokale taxateurs die werken binnen de door banken vastgestelde regio. Hierdoor bent u verzekerd van actuele marktkennis en acceptatie van het taxatierapport door de hypotheekverstrekker van uw keuze.

Permanente educatie

Onze taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en keuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.
}

Snelle levering

Maak gebruik van onze efficiënte werkwijze en doortastende aanpak en ervaar een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Middels heldere communicatie en adequate feedback streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.