Efficiënt en functioneel

Door onze efficiënte werkwijze en innovatieve processen zijn wij toonaangevend in de branche.

Trajectbewaking

Om het taxatieproces snel en accuraat te laten verlopen zorgt Nederland Taxaties en Keuringen voor een centrale trajectbewaking.

De medewerkers van Nederland Taxaties en Keuringen controleren dagelijks de status van actuele opdrachten. Hierdoor worden zaken die een snelle doorloop van dossiers verhinderen in een vroeg stadium gesignaleerd en bijgestuurd.

Dossiers
Alle informatie met betrekking tot de voortgang van dossiers wordt verwerkt in het online systeem. Het bekijken van de actuele opdrachtstatus en het opvragen en inzien van aanvullen informatie kan online via de beveiligde website van Nederland Taxaties en Keuringen.

Naast de controle op een snelle afwikkeling van dossier bewaakt Nederland Taxaties en Keuringen de volledigheid en juistheid van documenten, dossiers- en persoonsgegevens.

Nederland Taxaties en Keuringen gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en stelt deze niet zonder uw toestemming ter beschikking aan derden. Lees meer over het privacybeleid van Nederland Taxaties en Keuringen.

Real-time inzicht

Nederland Taxaties en Keuringen maakt gebruik van een op maat gemaakt geavanceerd online systeem voor het veilig beheren van taxatieopdrachten.

Trajectbewaking

Om het taxatieproces snel en accuraat te laten verlopen zorgt Nederland Taxaties en Keuringen voor een centrale trajectbewaking.

Permanente educatie

Onze taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en bouwkeuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.

}

Snelle levering

Benut onze efficiënte taxatie werkwijze en doortastende aanpak en verwacht een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Via heldere communicatie en adequate feedback na een taxatie of keuring streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.