Efficiënt en functioneel

Door onze efficiënte werkwijze en innovatieve processen zijn wij toonaangevend in de branche.

Snelle levering

Nederland Taxaties en Keuringen levert snel en volgens afspraak betrouwbare taxaties van appartementen, woningen en bedrijfspanden.

Zodra de bevestiging tot een opdracht is ontvangen wordt op de kortst mogelijke termijn een afspraak ingepland voor de opname en inspectie van het object gemaakt.

Na de bezichtiging zal op basis van de bevindingen en nader onderzoek het taxatierapport direct verder uit worden gewerkt.

Door middel van deze snelle werkwijze weet Nederland Taxaties en Keuringen een snelle doorloop te realiseren en kunt u binnen enkele dagen over het taxatierapport beschikken.

Real-time inzicht

Nederland Taxaties en Keuringen maakt gebruik van een op maat gemaakt geavanceerd online systeem voor het veilig beheren van taxatieopdrachten.

Trajectbewaking

Om het taxatieproces snel en accuraat te laten verlopen zorgt Nederland Taxaties en Keuringen voor een centrale trajectbewaking.

Permanente educatie

Onze taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en bouwkeuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.

}

Snelle levering

Benut onze efficiënte taxatie werkwijze en doortastende aanpak en verwacht een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Via heldere communicatie en adequate feedback na een taxatie of keuring streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.