Efficiënt en functioneel

Door onze efficiënte werkwijze en innovatieve processen zijn wij toonaangevend in de branche.

Real-time inzicht

Nederland Taxaties en Keuringen maakt gebruik van een op maat gemaakt geavanceerd online systeem voor het veilig beheren van taxatieopdrachten.

Opdrachtgevers van Nederland Taxaties en Keuringen kunnen via een beveiligde toegang op internet het verloop van de opdracht op ieder gewenst moment volgen en hebben zodoende de mogelijkheid te allen tijde beschikken over de meest actuele status van het taxatieproces.

Beveiligde toegang
Om gebruik te kunnen maken van de beveiligde internet omgeving dient men te beschikken over persoonlijke login gegevens. Deze gegevens worden automatisch toegestuurd op het moment dat een opdrachtgever de opdracht tot taxatie bevestigd.

Real-time inzicht

Nederland Taxaties en Keuringen maakt gebruik van een op maat gemaakt geavanceerd online systeem voor het veilig beheren van taxatieopdrachten.

Trajectbewaking

Om het taxatieproces snel en accuraat te laten verlopen zorgt Nederland Taxaties en Keuringen voor een centrale trajectbewaking.

Permanente educatie

Onze taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en bouwkeuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.

}

Snelle levering

Benut onze efficiënte taxatie werkwijze en doortastende aanpak en verwacht een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Via heldere communicatie en adequate feedback na een taxatie of keuring streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.