Efficiënt en functioneel

Door onze efficiënte werkwijze en innovatieve processen zijn wij toonaangevend in de branche.

Digitale rapporten

Nederland Taxaties en Keuringen staat bekend als leverancier van kwalitatief hoogwaardige en functionele taxatierapporten die zorgvuldig en naar beste kennis worden samengesteld.

Middels een voor de taxatie branche geoptimaliseerd online systeem is Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs in staat een volledig digitaal taxatieproces leveren. Door gebruik te maken van moderne geavanceerde technologieën verloopt het taxatieproces sneller en betrouwbaarder.

Oplevering
Nederland Taxaties en Keuringen biedt haar opdrachtgevers het taxatierapport aan in PDF formaat en verstuurd deze – na ondertekening van de taxateur – per e-mail. Daarnaast kunnen opdrachtgevers het eigen taxatierapport via een beveiligde toegang op internet inzien en downloaden.

Desgewenst en indien van toepassing verstuurd Nederland Taxaties en Keuringen ook direct een exemplaar van het taxatierapport naar de betreffende hypotheekverstrekker of intermediair.

Real-time inzicht

Nederland Taxaties en Keuringen maakt gebruik van een op maat gemaakt geavanceerd online systeem voor het veilig beheren van taxatieopdrachten.

Trajectbewaking

Om het taxatieproces snel en accuraat te laten verlopen zorgt Nederland Taxaties en Keuringen voor een centrale trajectbewaking.

Permanente educatie

Onze taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en bouwkeuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.

}

Snelle levering

Benut onze efficiënte taxatie werkwijze en doortastende aanpak en verwacht een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Via heldere communicatie en adequate feedback na een taxatie of keuring streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.