100% Klanttevredenheid

Wij streven dagelijks naar de hoogst haalbare kwaliteit in service en dienstverlening.

Woningbouwvcorporaties

Nederland Taxaties en Keuringen levert flexibele maatwerk diensten aan woningbouwverenigingen op het gebied van woning taxaties, waardebepalingen en advies.

Het stipt nakomen van gemaakte afspraken en een professionele werkwijze waarbij integriteit en vertrouwen voorop staan, is waar Nederland Taxaties en Keuringen haar goede naam aan heeft te danken.

Nederland Taxaties en Keuringen biedt onder andere functionele ondersteuning bij het realiseren van doelen die zijn gesteld in het kader van wetgeving rondom taxatiewaardes en doorlooptijden binnen de woningbouw sector.

Gedragscodes en richtlijnen
De taxateurs van Nederland Taxaties en Keuringen beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om een betrouwbare en informatieve dienstverlening te waarborgen.

Alle opdrachten worden verwerkt in een geavanceerd en beveiligd software-systeem. Hierdoor heeft u als woningbouwcorporatie de mogelijkheid op ieder gewenst moment inzage te krijgen in de status van uw opdrachten.

Gezien de ervaring met het werken volgens gedragscodes en richtlijnen van woningbouwcorporaties biedt Nederland Taxaties en Keuringen de zekerheid van een oprechte en transparante dienstverlening.

Door middel van het voortdurend leveren van kwalitatief hoogstaande diensten en dito service streeft Nederland Taxaties en Keuringen naar een eerlijke, langdurige samenwerking met haar opdrachtgevers.

Voor meer informatie of het aangaan van een samenwerking kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer 085-7600555.

Voordeel

Als opdrachtgever profiteert u van de jarenlange ervaring met het taxeren van woonhuizen en appartementen. Naast een gedegen vakkennis op het gebied van taxaties zijn de Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs bijzonder goed op de hoogte van de lokale huizenprijzen en ontwikkelingen op de woningmarkt.

Landelijke dekking

Nederland Taxaties en Keuringen heeft een landelijke dekking van erkende taxateurs die op lokaal niveau uitstekend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de woningmarkt.
Ter bevordering van het serviceniveau en korte doorlooptijden werkt Nederland Taxaties en Keuringen met een geavanceerd online systeem voor het veilig en efficiënt verwerken van opdrachten.

Permanente educatie

Onze gecertificeerd taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden. Dit noemt men Permanente Educatie. Het persoonscertificaat is vijf jaar geldig.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en bouwkeuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.

}

Snelle levering

Benut onze efficiënte taxatie werkwijze en doortastende aanpak en verwacht een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Via heldere communicatie en adequate feedback na een taxatie of keuring streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.