100% Klanttevredenheid

Wij streven dagelijks naar de hoogst haalbare kwaliteit in service en dienstverlening.

Consumenten

Nederland Taxaties en Keuringen is een landelijke makelaar/taxateur die zich voornamelijk richt op het taxeren van woningen en bedrijfspanden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Als consument profiteert u van de jarenlange ervaring met het taxeren van woonhuizen en appartementen. Naast een gedegen vakkennis op het gebied van taxaties zijn de Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs bijzonder goed op de hoogte van de lokale huizenprijzen en ontwikkelingen op de woningmarkt.

Persoonlijke service
Bij veel particuliere opdrachtgever bestaat de behoefte aan persoonlijke service, aandacht en advies. Nederland Taxaties en Keuringen besteedt veel aandacht aan het vaststellen van uw wensen en het verstrekken van relevante informatie en handige adviezen. Waar mogelijk neemt Nederland Taxaties en Keuringen het werk uit uw handen.

U kunt onze taxatierapporten gebruiken voor onder meer het aanvragen van een hypotheek of het oversluiten hiervan. Onze gevalideerde taxatierapporten worden opgesteld conform het laatste model woningfinancieringen en voldoen aan de norm voor een NHG financiering. Wij werken samen met diverse validatie-instituten zoals bijvoorbeeld het NWWI, iValidatie en TaxateursUnie.

Naast vakkundig opgemaakte taxatierapporten staat Nederland Taxaties en Keuringen garant voor een snelle en betrouwbare levering.

Tijdens de taxatie wordt ook de bouwkundige staat en energiezuinigheid van de woning onderzocht en beoordeeld. Indien de taxateur hiertoe aanleiding ziet zal hij of zij u adviseren om een nader onderzoek te laten verrichten door middel van bijvoorbeeld een bouwkundige keuring of energie prestatie advies ook wel energielabel genoemd.

Nederland Taxaties en Keuringen streeft naar de hoogte klanttevredenheid en doet er alles aan het vertrouwen van haar opdrachtgevers waar te maken.

Voordeel

Als opdrachtgever profiteert u van de jarenlange ervaring met het taxeren van woonhuizen en appartementen. Naast een gedegen vakkennis op het gebied van taxaties zijn de Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs bijzonder goed op de hoogte van de lokale huizenprijzen en ontwikkelingen op de woningmarkt.

Landelijke dekking

Nederland Taxaties en Keuringen heeft een landelijke dekking van erkende taxateurs die op lokaal niveau uitstekend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de woningmarkt.
Ter bevordering van het serviceniveau en korte doorlooptijden werkt Nederland Taxaties en Keuringen met een geavanceerd online systeem voor het veilig en efficiënt verwerken van opdrachten.

Permanente educatie

Onze gecertificeerd taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden. Dit noemt men Permanente Educatie. Het persoonscertificaat is vijf jaar geldig.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en bouwkeuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.

}

Snelle levering

Benut onze efficiënte taxatie werkwijze en doortastende aanpak en verwacht een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Via heldere communicatie en adequate feedback na een taxatie of keuring streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.