100% Klanttevredenheid

Wij streven dagelijks naar de hoogst haalbare kwaliteit in service en dienstverlening.

Banken en verzekeraars

Nederland Taxaties en Keuringen is toonaangevend in het verlenen van diensten op het gebied van het taxeren van woningen en bedrijfspanden voor banken en hypotheekverstrekkers.

Door middel van een uitstekend inzicht op de lokale huizenmarkt en een gedegen vakkennis is Nederland Taxaties en Keuringen in staat een waardevolle aanvulling te bieden aan opdrachtgevers en diens cliënten.

Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs stelt alle rapporten op volgens het laatste standaard model financiering woonruimte.

Regionaal
Alle lokaal geregistreerde Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs voldoen aan de toegangseisen die zijn opgesteld voor deelname aan validatie instituten zoals het NWWI. Deze eisen bestaan onder meer uit certificering door het kwaliteitsregister VastgoedCert en het lidmaatschap bij een branche-vereniging voor taxateurs.

Nederland Taxaties en Keuringen werkt, ter bevordering van het serviceniveau, met geavanceerde en goed beveiligde software voor het verwerken van opdrachten. Hierdoor heeft u als opdrachtgever de mogelijkheid de status van uw opdrachten continu te volgen. Papieren exemplaren worden op verzoek toegestuurd.

Korte doorlooptijden en het leveren van een hoog kwaliteitsniveau tegen concurrerende tarieven staan centraal bij de uitvoering van opdrachten door Nederland Taxaties en Keuringen.

Voor meer informatie of het aangaan van een samenwerking kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer 085-7600555.

Voordeel

Als opdrachtgever profiteert u van de jarenlange ervaring met het taxeren van woonhuizen en appartementen. Naast een gedegen vakkennis op het gebied van taxaties zijn de Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs bijzonder goed op de hoogte van de lokale huizenprijzen en ontwikkelingen op de woningmarkt.

Landelijke dekking

Nederland Taxaties en Keuringen heeft een landelijke dekking van erkende taxateurs die op lokaal niveau uitstekend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de woningmarkt.
Ter bevordering van het serviceniveau en korte doorlooptijden werkt Nederland Taxaties en Keuringen met een geavanceerd online systeem voor het veilig en efficiënt verwerken van opdrachten.

Permanente educatie

Onze gecertificeerd taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden. Dit noemt men Permanente Educatie. Het persoonscertificaat is vijf jaar geldig.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en bouwkeuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.

}

Snelle levering

Benut onze efficiënte taxatie werkwijze en doortastende aanpak en verwacht een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Via heldere communicatie en adequate feedback na een taxatie of keuring streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.