100% Klanttevredenheid

Wij streven dagelijks naar de hoogst haalbare kwaliteit in service en dienstverlening.

Opdrachtgevers

Nederland Taxaties en Keuringen verleent kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van vastgoed taxaties, advies en bemiddeling aan diverse gerenommeerde instellingen waaronder hypotheekbanken en woningbouwcorporaties.

Daarnaast voert Nederland Taxaties en Keuringen dagelijks vele taxatie opdrachten uit voor projectontwikkelaars, hypotheekadviseurs en consumenten door heel Nederland.

Voordeel

Als opdrachtgever profiteert u van de jarenlange ervaring met het taxeren van woonhuizen en appartementen. Naast een gedegen vakkennis op het gebied van taxaties zijn de Nederland Taxaties en Keuringen taxateurs bijzonder goed op de hoogte van de lokale huizenprijzen en ontwikkelingen op de woningmarkt.

Landelijke dekking

Nederland Taxaties en Keuringen heeft een landelijke dekking van erkende taxateurs die op lokaal niveau uitstekend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de woningmarkt.
Ter bevordering van het serviceniveau en korte doorlooptijden werkt Nederland Taxaties en Keuringen met een geavanceerd online systeem voor het veilig en efficiënt verwerken van opdrachten.

Permanente educatie

Onze gecertificeerd taxateurs zijn verplicht hun kennis jaarlijks op peil te houden. Dit noemt men Permanente Educatie. Het persoonscertificaat is vijf jaar geldig.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en bouwkeuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.

}

Snelle levering

Benut onze efficiënte taxatie werkwijze en doortastende aanpak en verwacht een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Via heldere communicatie en adequate feedback na een taxatie of keuring streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.