Vakkundige inspecties

Verzeker uzelf van een kwalitatief en professioneel advies.

Bouwkeuring

De keurders van Nederland Taxaties & Keuringen zijn specialist in woningen, bedrijfspanden en monumentale gebouwen. Ook het verzorgen van opleveringskeuringen en meerjaren onderhoudsplanningen behoort tot de mogelijkheden.

Een bouwkeuring kan handig zijn in het aankoopproces van een woning. U heeft direct een overzicht van de gebreken en de daaraan verbonden herstelkosten. Ook versterkt het rapport uw positie bij onderhandelingen.

Bij bouwkundige keuringen voor nieuwbouw woningen wordt uitgebreid gecontroleerd op fouten en tekortkomingen bij de oplevering.

Aanvullend onderzoek

Wanneer uit een bouwtechnische keuring blijk dat de woning gebreken vertoont kan de keurder adviseren om een aanvullend onderzoek.

Nederland Taxaties en Keuringen kan diverse aanvullende keuringen verzorgen.

Opleveringskeuring

Tijdens een voor- Opleveringskeuring loopt onze inspecteur met u de gehele woning door en rapporteert alle zichtbare gebreken. Onze inspecteur signaleert in een vroeg stadium gebreken en tekortkomingen. U ontvangt van de inspecteur na afloop van de voor- Opleveringskeuring een handgeschreven rapport.

NHG erkend

Onze bouwtechnische rapporten worden erkend door de NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen.

Gecertificeerd personeel

Onze taxateurs en keuders zijn VastgoedCert of SCVM erkend en zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO en VastgoedCert.
}

Snelle levering

Maak gebruik van onze efficiënte werkwijze en doortastende aanpak en ervaar een buitengewoon vlotte afhandeling van uw dossier.

Uitstekende service

Middels heldere communicatie en adequate feedback streven wij naar het maximaal haalbare niveau van klanttevredenheid.

Acceptatie garantie  

Onze rapporten worden opgemaakt door erkende taxateurs en conform het laatste model woningfinanciering.
Hierdoor bent u verzekerd van acceptatie door alle hypotheekverstrekkers.